Rågknäcke bakat med bönor och sötpotatis

Leksands senaste nyhet i brödhyllan är ett rågknäcke som bakats på favabönor och sötpotatis. Trekantsknäcket rymmer även chiafrön och havrekli. Bara naturliga och rena råvaror, inga tillsatser. Rågen kommer från svenska gårdar och vattnet från egen källa.

Brödet är krispigt och innehåller 14% protein.

rågknäcke med favabönor och sötpotatisLeksands rågknäcke med chiafrön

Konsistensen och krispigheten känns som Leksands “vanliga” knäcke. Däremot är smaken annorlunda. Kan varken säga att jag tycker att det är godare än vanligt knäckebröd eller inte. Jag älskar Leksands ekologiska knäcke, så det är fel att jämföra dessa två. Är man däremot ute efter mer protein så är Leksands bönknäcke ett mycket bra val. Hälsosamt och nyttigt.

avatar
  Subscribe  
Notifiera mig

Du kanske också vill läsa

Nytt i mathyllan - Bergsparmesan från Italien

God knäckebrödsmacka på Leksands ekologiska trekantsknäcke

Sparkling rosé - sommarens stiligaste bubbel kommer från Italien

Ny mjukost från Kavli - bra hetta, krämighet och goda smaker

Inom - Mat och dryck

Från Instagram @spotandtell

Från Instagram @restaurangstockholm