Peppande kickstart

För några dagar sedan var jag på en pressfrukost för den efterlängtade boken Kickstart, som kostrådgivaren Ulrika Davidsson jobbat på i några år. Boken i sig är så inspirerande med snygga bilder att den förtjänar att få mycket uppmärksamhet. Kickstart inspirerar till snabb viktnedgång genom 7 olika kostprogram. Ibland vill man bara gå ner några få kilon som man hunnit lägga på sig över julen eller semestern. Istället för att gå omkring med ångest kan man följa kostprogrammen i boken och på några dagar börja se resultat. Boken är skriven på ett sätt som gör det roligt att läsa och att ta till sig Ulrikas tips. Den är fylld med goda recept, som baseras på lågkolhydratkost och glutenfritt.
IMG_0339

Under morgonen delade Ulrika med sig av personliga historier och visade ett par stora jeans som hon haft en gång i tiden, när hon vägde närmare 100 kg. Det kan vara svårt att föreställa sig det när man ser Ulrika idag. Att lyckas med viktnedgång blir lättare när man  känner sin kropp och förstår att den kan gå igenom olika faser i livet. Vissa personer har en snabb förbränning och upplever att de kan äta vad som helst och hur mycket som helst. Andra upplever motsatsen. Det handlar om att hitta sin egen balans och förstå hur olika ämnen i det som vi äter påverkar vår egen kropp.
IMG_0284

Pressvisningen kändes rakt igenom hälsosam och trevlig. Frukosten som serverades var en bra kickstart för min morgon.

[metaslider id=”9770″]
Frukosten ordnades i MOOD Gallerian, ett ställe som jag tycker mycket om. En bra kombination av shopping, skön stämning och avkoppling. Jag gillar dessutom att MOOD jobbar med doftmarknadsföring, man kan känna en speciell doft när man kliver in i gallerian. Har ni känt det?

När man nått sitt mål med viktnedgång eller träning är det skönt att belöna sig själv med något annat. Vi fick veta att det finns både ett SPA, nyöppnat Browbar och olika behandlingar att tillgå i gallerian. Jag är väldigt nyfiken på att prova Browbar, ett ställe som plockar och formar ögonbrynen snabbt. Underbart! Det här ser jag fram emot att testa. När jag plockar mina bryn själv får jag alltid nysattacker.

IMG_0445

Belöningar på olika sätt. Doftljus från MOOD, behandling på Browbar. Bästa ansiktsprodukterna från Dermalogica kan man få behandling med hos Unni. Och till sist fixa till håret snyggt med hjälp av en hårspray från Björn Axén. Älskar den nätta flaskan som ryms i datorväskan. 

IMG_0390

Share on FacebookPin on Pinterest

Bli först med att kommentera

Notifiera mig
avatar

wpDiscuz

Du kanske också vill läsa

KycklingSteak - en knaprig och saftig bit kyckling

Egendesignad flaskhållare får ut det sista av favoritsåsen

Lyxig varm choklad med apelsin och Cointreau

Produktnytt: Handtvål som tar bort lukten av räkskal

Från Instagram @spotandtell

Från Instagram @restaurangstockholm