Samarbeta med en mat- och upplevelseblogg

Representerar du ett företag, varumärke, restaurang eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig gärna på agnieszka@spotandtell.se

 

Produktprover och utskick

Jag tar emot produktprover både via post och bud. Maila mig på agnieszka@spotandtell.se

Det finns aldrig några förpliktelser att det material som sänds ut till bloggen kommer att synas eller bli omskrivet. Jag bestämmer själv om och vad jag ska skriva om produkter som skickats som arbetsprov. Arbetsprover är ingen ersättning för publicerat innehåll, utan de är ett verktyg för att kunna publicera intressant och aktuellt innehåll i bloggen. Det är en förutsättning för att läsarna ska kunna vara fortsatt inspirerade. De åsikter och rekommendationer som framförs i bloggen är alltid mina. 

Några företag tar jag kontinuerligt emot produktprover ifrån. Anledningen är att jag tycker att deras produkter är bra och bidrar med mycket positiv inspiration för bloggens innehåll. Jag försöker att visa olika användningsområden eller recept för produkterna så att mina läsare kan inspireras. Några av företagen är:

Beriksson – delikatesser inom mat, dryck och sötsaker.
Lakrids by Johan Bülow – lyxig kvalitetslakrits i olika former

 

Annonsinlägg

Företag kan köpa sponsrade inlägg eller en länk. Det innebär att jag får betalt för att skriva inlägget. Den typen av inlägg märks alltid med “inlägget är gjort i samarbete med”. 

 

Tidigare samarbeten

Här är ett urval av tidigare samarbeten.

samarbeta med en matbloggare

Rioja Sverige

Uppdraget var att skapa en tolkning av en spansk afton för Rioja Sverige. Jag valde då att göra denna tapasbuffé med vårigt tema.
Jag tyckte att uppgiften var väldigt rolig och utmanade också mig i köket. Tapas är i grunden små lättlagade rätter så det fanns ett stort utrymme att jobba med.
Det ledde också till att jag hittade ett nytt vin som jag tyckte om och som var lätt att matcha med mat. Här hittar du Rioja Sveriges Facebooksida.