Energikväll med Evy Palm och Runes energikaka

Nu är det äntligen Göteborgs tur att gå på Spotting! Denna Spotting har temat kraft och energi. Kanske tränar du eller planerar att komma igång snart? Kanske kollar du både en eller två gånger på innehållsförteckningen innan du handlar?

Under Spottingen får du träffa långdistansikonen Evy Palm, aktuell som gästbagare för Runes Energikaka. Evy kommer att hålla en kort föreläsning där hon delar med sig av sina bästa tränings- och framgångstips och hon kommer även bjuda på Runes Energikaka, bakat efter sitt recept. Evys variant är smaksatt med blåbär, den innehåller varken konsistensgivare, E-nummer eller konserveringsmedel och kommer endast att bakas i limited edition. Med dig från Spottingen får du självklart en goodiebag för mer kraft och energi.

Orginalreceptet uppfanns av långdistanslöparen och äventyraren Rune Larsson (därav namnet Runes energikaka) då han arbetade på artilleriets officershögskola. Kakan ger snabb energi både under och efter träning och den perfekta sammansättningen av snabba och långsamma kolhydrater passar lika bra för att ge soldater extra energi ute i fält, som för dig att äta efter ett hårt träningspass.

.

Baka dina egna energikakor

1 del sirap
1 del socker
1 del grädde
7 delar havregryn
Koka sirap, socker och grädde tills det klarar knäckprovet, dvs. tills man kan rulla en liten kula av smeten som droppats i ett glas kallt vatten. Blanda i havregryn och bred ut på en plåt och lägg i kylen en stund innan kakan skärs i lämpliga bitar.

.

Tycker du att det är enklare att beställa online kan du göra det här www.svenskasportprodukter.se

 

.

Anmäl dig till Spottingen

1. Klicka på knappen “anmäl intresse”
2. Inom 5 dagar skickar vi en personlig inbjudan om du fått plats på Spottingen.
Kom ihåg att ju snabbare du anmäler ditt intresse desto större chans att du kommer med!

.

Tips på hur du kan lämna feedback!

Blogg: Du kan hyperlänka inlägg med http://spotandtell.se eller www.svenskasportprodukter.se

Facebook: Här kan du tagga inlägg med: @Spot and Tell – Älska gratisupplevelser. Du kan även ladda upp bilder och kommentera i fan-page. Exempel på statusuppdatering: Nu ska jag iväg på Spotting och provsmaka Runes energikaka @Spot and Tell – Älska gratisupplevelser!

Twitter: Vår hashtag är #stse och vårt twitteralias @Spotntell

1

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
maggan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldre Flest röster
Notifiera mig
maggan
Gäst

Blåbärskakor, bakade av Evy Palms recept. Utan E-nummer.Bättre än bra!