Färgstark örtskola med SPISA

Nu byter färska örter varumärke från Santa Maria till SPISA. Samtidigt relanseras de fyrkantiga, transportvänliga krukorna i färgglada förpackningar med stora bokstäver. I samband med detta bjuder vi in till en smakrik kväll där de färska ekologiska örterna från SPISA står i centrum.

Kryddorna sätter färg och ger god smak på mat, dessert eller dryck. Användningsområdena för de härliga örterna är många! Både kockar och foodies använder dessa färska kryddor flitigt. SPISA vill gärna att även hemmakocken ska kunna förgylla vardagsmaten lite extra med dessa godingar. Ta chansen att anmäla ditt intresse till en helt unik örtskola med de färska ekologiska örterna.

Spisa färska kryddor 

Det blir en kväll som är fullspäckad med nyttig kunskap, smak och matlagning. Du bjuds dessutom på en unik avsmakningsmeny som mästerkocken och kreatören Paul Svensson kommer att tillaga. Under kvällen har du även möjlighet att vinna fina och användbara priser. Örtskolan kommer att äga rum i Måltids Matstudio på St Eriksgatan.

#SpisaÖrter

OBS! Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan eller maila till amanda@spotandtell.se. Senast den 26 augusti får du besked om du har fått en plats. Det går bra att anmäla intresse även efter den 26:e augusti. Ifall platserna snabbt blir fyllda kommer vi att meddela detta snarast.

 Till detta event är det Spot and Tell tillsammans med Fiduser Communication som bjuder in bloggare. 

 

Share on FacebookPin on Pinterest

2 on "Färgstark örtskola med SPISA"

Notifiera mig
avatar

Sortera efter:   Senaste | Äldre | Flest röster
Johanna
Gäst
3 År 3 månader sen

Hoppas hoppas hoppas!

Camilla Engstrand
Gäst
3 År 3 månader sen

Klart jag vill gå på en spotting med ekologiska örter!

wpDiscuz