Festivalbloggare till Korvfestivalen

Är du en genuin korvälskare som gärna provar nyheter i korvdisken och kanske låter goda klassiker hänga med år efter år? På årets Korvfestival har du möjlighet att testa mycket nytt i korvsvängen och även en hel del annat skoj. Festivalen går av stapeln den 12-13 mars på Nacka Strandsmässan. I år finns även ölbryggare med bland utställarna!

IMG_0225

Det jobbas på ett fullmatat festivalprogram som i skrivande stund inte är helt spikat. Några av aktiviteterna som brukar förekomma är att rösta fram festivalens godaste korv, tävlingar, uppträdanden, Barnens Korvskola där barnen får göra egen korv, smakprover, korvnyheter, korvklassiker, korvtillbehör och mässpriser på många goda korvar.

Som bloggare har du nu möjlighet att anmäla ditt intresse för att bli festivalbloggare till Korvfestivalen 2016. Bland alla som anmäler sitt intresse väljs 15 bloggare ut. Alla som anmält intresse meddelas senast den 22 februari.
Som festivalbloggare får du både en entrébiljett till festivalen som gäller den 12-13 mars, och en goodiebag med produktprover som du själv hämtar ut på festivalen.

Välkommen att anmäla ditt intresse som festivalbloggare genom att klicka på knappen ”anmäl intresse” ovan.

Vi ses i mars!
#Korvfestivalen #Korvfestivalen2016

IMG_3795

Om Korvfestivalen
Korvfestivalen arrangeras av Korvakademien i samarbete med Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) och Sveriges Bryggerier.
Korvakademien har instiftat dagen ”Alla korvars dag” som också infaller den 12 mars, detta firas så klart på festivalens första dag.

Biljettpris: 125 kr. Köps på plats eller via Tickster.
Öppet: lör 12 mars kl. 10-18, sön 13 mars kl. 10-17.

IMG_2444

Andra korvdagar att komma ihåg:

Salamins dag – 7 september
Grynkorvens dag – 16 oktober
Hackorvens dag – 25 oktober
Pilsnerkorvens dag – 30 juni
Varmkorvens dag – 23 juli.

avatar
  Subscribe  
Notifiera mig