Gatogether med chilenska smaker

OBS!! Ny adress! Vi kommer att hålla till i Suppers inglasade lokaler på Norra Bantorget. Det beror på att den ordinarie lokalen har drabbats av en översvämning/vattenläcka. Återställandet av lokalerna kommer att pågå under några veckor.
Tänk på Chile och föreställ dig allt det färgstarka och smakrika som du kan tänka dig. Dröm dig bort till solen, värmen, de höga bergen och havet, druvornas sötma, maten och glädjen över att dela en fantastisk middag med kära vänner. Nu har du chansen att uppleva just en sådan härlig och varm chilensk afton med Gato Negro – en riktig Gatogether! Låter det som något för dig? Läs vidare och anmäl ditt intresse.

Gato mat1

Vi kommer att spendera kvällen på underbara restaurang Supper och alla dina sinnen kommer att beröras. Du kommer att få njuta av chilenska smaker och uppleva hur vinet Gato Negro förhöjer hela smakupplevelsen. Du kommer även att få lära dig mer om smakkombinationerna och hur du kan sätta chilensk touch på middagarna hemma. Dessutom bjuds du på en helt unik möjlighet att göra din egen vinblend. På besök finns nämligen vinmakaren Miguel Rencoret från Viña San Pedro. Han kommer att guida oss genom druvornas olika toner, samtidigt som du skapar din egen mix. Under kvällen kommer det dessutom att finnas ett väldigt exklusivt inslag – du kommer att ha chans att vinna en resa till Chile och Viña San Pedro! En person bland kvällens deltagare kommer att kunna vinna en resa och den exklusiva möjligheten att få bli guidad runt bland druvplantorna på Viña San Pedros marker.

Skärmavbild 2014-08-16 kl. 10.10.57

Kanske är det du som snart promenerar i solskenet längs havet i Chile?    

Skärmavbild 2014-08-16 kl. 10.15.11

Kanske blir det du som snart får besöka en av Viña San Pedros vingårdar? Även om druvsorten är densamma kan smakerna skilja sig mycket beroende på hur högt eller lågt över havet som druvorna har odlats. Smaken påverkas av om druvorna har odlats uppe på berget eller nere i dalen. Väderstreck och tillgång till sol. Många faktorer spelar in för alla årens skördar. 

gato

Skulle du vilja få en plats till den här unika och exklusiva kvällen? Anmäl i så fall ditt intresse i formuläret nedan eller maila till amanda@spotandtell.se. Vi kommer att tillåta att man tar med en vän i mån av plats. Anmäl i så fall både ditt och vännens intresse via mail. Uppge bådas ålder. För att få komma på detta event måste man vara 25 år.

OBS! Senast den 26 augusti får du svar via mail om du har fått en plats till eventet Gatogether.

 

Kvällens aktiviteter sammanfattat: 

* Njut av chilensk mat och Gato Negro
* Gör din egen vinblend medan vinmakaren Miguel Rencoret från Viña San Pedro lär oss hur en vinblend blir till.
* Prova chilenska smakkombinationer och få tips på hur man sätter chilensk touch på sin middag hemma.
* Under kvällen får du både kunskap och förutsättningar med dig hem för att kunna bjuda på en chilensk smakupplevelse hemma.
* Lär dig hur du förstärker matens smaker med vin. Du får med dig kunskap om vilka råvaror och kryddor som är vinvänner och vilka som är svårare att kombinera med vin. Du får också tips på hur du kan överbrygga dessa svårigheter.
* Prova din blend till de olika rätterna under kvällen – hur skiljer sig smakkombinationerna när du dricker din blend till maten och när du smakar med Gato Negro?
* Namnge din egen blend och beskriv smaken så är du också med och tävlar om en resa till Chile. Tävlingen är endast öppen för kvällens gäster!

13

avatar
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Kim LindbergSpot and TellJennyNinaCasey Vendélle Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldre Flest röster
Notifiera mig
Kim Lindberg
Gäst

Tack alla fina matbloggare och eventtjejer som gjorde den här kvällen helt magisk! <3

http://blogg.improveme.se/gizzy/2014/09/07/gatogheter-pa-restaurang-supper/

Jenny
Gäst

Tusen tack för en riktigt trevlig och GOD kväll!!

Nina
Gäst

Tack snälla ni för denna underbara kväll!!!
http://deliciously.se/2014/september/spot-and-tell-gato-negro.html

Casey Vendélle
Gäst

Vilken kväll! En riktig energi och lycko-boost tack så himla mycket.http://bonjourcasey.wordpress.com/2014/09/04/1790/

Ewa / Tjejmorsan
Gäst

Tusen tack för en helt fantastisk kväll 🙂 Ni är underbara på att sätta gästen i fokus. Alltid välplanerat och helt underbart!!
Kram och tack än en gång!!

Marie-Louise
Gäst

Åh så kul det ska bli att få gå 🙂 ser verkligen fram emot detta. Kram

Mia
Gäst

Blir helt enkelt underbart, älskar Cato Negro till all slags mat 😀

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX
Gäst

Längtar…
Säger som Tjejmorsan, härligt att se fram emot något såhär när hösten helt plötsligt kom.

Tjejmorsan
Gäst

Åh så kul detta ska bli 🙂 <3 Verkligen nåt att se fram emot när hösten börjar närma sig med stora steg 🙂
Kram