HemmaSpotting "Kamomill": Testa Burt's Bees naturliga skönhetsprodukter hemma

Här kommer en glad nyhet till er som längtat efter möjligheten att få testa nya produkter hemma. Vill du vara med och prova Burt’s Bees naturliga skönhetsprodukter hemma och dela med dig av din upplevelse? Anmäl dig i så fall till HemmaSpotting! Till denna HemmaSpotting söker vi bloggare runtom i Sverige. Vi har fyra olika produktgrupper: mamma, kamomill, ansikte och persika. Denna HemmaSpotting kallar vi Kamomill då det som ska testas är:

  • Chamomille cleanser, en rik, sulfat-fri ansiktsrengöring som avlägsnar smuts,olja och make-up och lämnar huden ren och fräsch
  • Hand Salve, en intensiv behandling  för småtrötta händer.

Vill du kika på de andra produktgrupperna hittar du dessa här: mamma, ansikte, persika.

Vill du komma på vår SkönhetsSpotting i Stockholm på Restaurang Gotland för att koppla av i trevlig miljö, lära dig mer om naturliga produkter och få en generös goodiebag? Läs mer och anmäl dig här. Är du mamma kan du anmäla dig här så får du en specialgoodiebag som passar dig.

.

Burt’s Bees startades av Burt Shavits och producerade sina första egenvårdsprdukter 1991. Idag är de Nordamerikas ledande varumärke inom naturlig hudvård och har haft en otrolig framgång världen över. På Facebook har de idag runt 300 000 fans världen över. Se hyllningsfilmen till Burt här

.

Gör så här:

Klicka på anmäl intresse, knappen syns endast om du är inloggad. Blir du utvald till vår HemmaSpotting meddelar vi dig via mail senast 14 mars. Vi skickar sedan produkterna till dig så du kan prova dessa i lugn och ro. Vi ser fram emot att höra vad du tycker och kommer följa din feedback ungefär en månad :) Har du ingen blogg kan du snabbt och enkelt skaffa en här.

.

Produkterna som kommer testas är:

Chamomille cleanser, 170 g  & hand salve, 85 g

.

.

Share on FacebookPin on Pinterest

Bli först med att kommentera

Notifiera mig
avatar

wpDiscuz