Hur kan du inspirera med kyckling från Kronfågel?

Kronfågel letar nu inspiratörer. Många spännande produktnyheter har hittat till butikerna och i Kronfågels kycklingguide kan man lära sig massor om både kycklingen och maten. Nu är frågan om du älskar kyckling, och om DU också vill inspirera andra?

 

Svensk kyckling är både gott och nyttigt, men hur föredrar du att få din kyckling serverad? Äter du helst kyckling med familjen eller delar du dina kycklingmiddagar med vänner?

Kanske älskar du kyckling så mycket att du serverar det flera gånger i veckan? Är kycklingfärsen med oändliga variationer eller snabblagad Minufilé dina favoriter? Eller satsar du hellre på Kronfågels Pulled Chicken som tillagats flera timmar men som du gör klart på 30 minuter?
Kanske har du haft en unik smakupplevelse med kyckling som du vill förmedla. Kanske vill du bara experimentera och berätta för alla om hur fantastiskt resultatet blev.  I så fall ska du anmäla intresse till denna HemmaSpotting.

 

Vi vill att du provar flera av Kronfågels produkter och tillagar dem efter din fantasi eller något recept. Det finns både färska naturella produkter och spännande produktnyheter. Vår förhoppning är att du får en härlig matupplevelse och massor av inspiration.

Vill du dessutom ta det ett steg längre kan du även ta fågelvägen till extrajobbet som Kronfågels inspiratör. Det är helt frivilligt att vara med i Kronfågels audition. Klicka på bilden nedan för att se hur det går till. Kanske vill du söka, har tips på någon som borde söka eller bara vill tipsa någon annan?

Kronfågel

Några av de produkter som du får testa:

Kronfågel Pulled Chicken: En av Kronfågels senaste produktnyheter. Gör att du enkelt blir hjälten på fredagsmyset.

Kronfågel Kycklingfärs: Valdes till MÅBra-val år 2013, en jättefin färs som innehåller bara 5%  fett.

Kronfågel Minutfilé:  En utbankad kycklingfilé som  blivit en stor favorit genom att den går snabbare att tillaga och smakar så gott!

 

Så här går det till:

* Om du vill inspireras och inspirera andra – anmäl ditt intresse till denna HemmaSpotting. Anmäl dig genom att klicka på knappen “anmäl intresse ovan” eller maila till amanda@spotandtell.se. Ange i så fall ditt namn och blogglänk.
* Senast den 11 mars får du svar om du har kommit med bland de 20 bloggare som får hämta ut produkter från Kronfågel. Alla som har anmält intresse får besked.
* Produktcheckar postas och du hämtar produkter i din matbutik.
* Tillaga, njut av maten och inspirera.

 Hashtags Instagram: #TaFågelvägen #Kronfågel

Vad hade du provat att tillaga som Kronfågels inspiratör?

12

avatar
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Emelie UnderMyUmbrellaPatriciaJenny HedmanVeronicamatmedmera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldre Flest röster
Notifiera mig
Emelie UnderMyUmbrella
Gäst

Hur kul som helst ju!

Patricia
Gäst

Åh, det vore verkligen toppen att få vara med på det här. Kyckling är det enda köttet jag äter så att det vore så kul att få prova produkterna.

Jenny Hedman
Gäst

Åh det vill jag jättegärna vara! Behöver inspireras och få idéer till nya, goda, enkla, snabba kycklingrecept som hela familjen gillar.

Veronica
Gäst

Åh jag vill!! Vi älskar kyckling i vår familj. Nu efter en månad i thailand har jag en massa ny inspiration.

matmedmera
Gäst

Vad roligt! Jag vill gärna vara med. Älskar kyckling och har fortfarande många recept som jag vill testa. Skulle gärna testa produkterna!

Jenny Rosengren
Gäst

Åh jag är så jättegärna med och provar och inspirerar. Vi är en Chicken-lover familj och äter olika kycklingprodukter 2-3 dagar i veckan. Både jag och min man älskar att stå i köket, gärna tillsammans med ett glas vin i handen, lite extra lyx i den annars väldigt vardagliga vardag i ekorrhjulet med karriärer, barn och husbygge.

Veronica
Gäst

Det hade varit en rolig utmaning att kunna ta del av dessa produkter. Hitta på nga roliga och spännande smakupplevelser och dela med mej av…

Malin S
Gäst

Låter väldigt kul och älskar att få prova något nytt till matlagningen här hemma

Malin
Gäst

Kyckling är allas favoritmat här hemma. Stora som små älskar vi kyckling i alla dess former.

Mallansvardag
Gäst

Vi älskar att äta kyckling i vår familj så det vore jättekul att få prova lite nytt.

annelie ekstrand
Gäst

Kul jag vill jättegärna va med 🙂

Fröken M
Gäst

Matlagning är mitt stora intresse och hag håller tummarna hårt för att vi får testa produkterna hemma hos oss!