Malmö: Färgstark örtskola med SPISA

Nu byter färska örter varumärke från Santa Maria till SPISA. Samtidigt relanseras de fyrkantiga, transportvänliga krukorna i färgglada förpackningar med stora bokstäver. I samband med detta bjuder vi in till en smakrik kväll där de färska ekologiska örterna från SPISA står i centrum.

Kryddorna sätter färg och ger god smak på mat, dessert eller dryck. Användningsområdena för de härliga örterna är många! Både kockar och foodies använder dessa färska kryddor flitigt. SPISA vill gärna att även hemmakocken ska kunna förgylla vardagsmaten lite extra med dessa godingar. Ta chansen att anmäla ditt intresse till en helt unik örtskola med de färska ekologiska örterna.

Spisa färska kryddor 

Det blir en kväll som är fullspäckad med nyttig kunskap, smak och matlagning. Du bjuds dessutom på en unik avsmakningsmeny som mästerkocken och kreatören Paul Svensson kommer att tillaga. Under kvällen har du även möjlighet att vinna fina och användbara priser. Örtskolan kommer att äga rum på Nya Latin, se karta nedan.

#SpisaÖrter

OBS! Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan eller maila till amanda@spotandtell.se. Senast den 26 september får du besked om du har fått en plats. Det går bra att anmäla intresse även efter den 26:e september. Ifall platserna snabbt blir fyllda kommer vi att meddela detta snarast.

 Till detta event är det Spot and Tell tillsammans med Fiduser Communication och Fnulan som bjuder in bloggare. Fnulan kommer även att vara bloggvärdinna för kvällen 🙂

 

3

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Spot and TellRebeccaJessica Martinsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldre Flest röster
Notifiera mig
Rebecca
Gäst

Kommer gärna! Det går dock inte att fylla i ansökan. Jag kan inte fylla i min e-post på den.
/Rebecca

Jessica Martinsson
Gäst

Vilket härligt event…så klart vill Suddagumman vara med och kolla allt det nya..