Nespresso Variations 2011 med introduktion till latte art

 

Älskar du bra kaffe, blir du riktigt glad när du får en riktigt snygg latte eller Cappuccino serverad? Då är denna kväll något för dig! Kom och upplev smaknyheterna hos Nespresso under en exklusiv Spotting med möjlighet att testa en version av latte art, i Nespressos Boutique på Kungsgatan 6. Kaffeexperter från Nespresso finns på plats för att dela med sig av sin kunskap. Det kommer bjudas på varierande sötsaker som är speciellt komponerade så att de ska passa med de nya kaffeblandningarna. Vi kommer få en guidning i smakkombinationerna, tanken bakom dessa och en introduktion till latte art baserat på choklad. På plats finns utrymme för kreativitet och att själv skapa fantastifulla konstverk.

.

.

.

.

För sjätte året i rad lanseras tre nya kaffeblandningar i den begränsade serien Variations från Nespresso. I år är det Vaniljblomma, Körsbär och Mörk choklad. Som tidigare är det den omtyckta kaffeblandningen Grand Cru Livanto som är grunden i Variations.

.

Vaniljblomma – Ett harmoniskt möte mellan den sammetslena vaniljsmaken och den fylliga Livanto. En rund och subtil blandning som utmärker sig med sina lätta blomstertoner.

Körsbär – De söta tonerna och doften av mogna körsbär accentuerar den rostade karaktären hos Livanto. Tillsammans ger de en fruktig och mustig smak.

Mörk choklad – Toner av mörk, bitter choklad möter de karamelliserade tonerna hos Livanto Grand Cru. Resultatet är en rik kombination som för tankarna till intensivt mörk choklad när du dricker detta kaffe.

.

Variations 2011 finns att köpa under en begränsad period från och med den 14 november 2011 via Nespresso Boutique i Stockholm, via nespresso.com eller Nespresso Club 0200-456 600 som är öppet dygnet runt alla dagar.

Tips på hur du kan lämna feedback!

Blogg: Du kan hyperlänka inlägg med http://spotandtell.se och http://www.nespresso.se

Facebook: Här kan du tagga inlägg med: “Spot and Tell – Älska gratisupplevelser”. Du kan även ladda upp bilder och kommentera i fan-page. Exempel på statusuppdatering: Nu ska jag på kaffespotting och bland annat få reda på varför hunken George Clooney älskar “Nespresso”, genom “Spot and Tell – Älska gratisupplevelser”!

Har du Facebook på din smartphone kan du även checka in på Spottingen.

Twitter: Vår hashtag är #stse och vårt twitteralias @Spotntell

3

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Nette Holmbladcat0181 Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldre Flest röster
Notifiera mig
Nette Holmblad
Gäst

Tack för denna! Organiserat och supertrevligt!!!

cat0181
Gäst

Tjao! En fråga! Var det inte en tävling om bästa blogginlägget om det här eventet? Det var nån av er som sa det till mig i alla fall.

cat0181
Gäst

Hej hopp! Tack för att jag fick vara med på det här! Det var verkligen SUPER! Här finns mitt blogginlägg om det hela:
http://karinringh.se/event-med-nespresso/
Kramar!