Prova Apotheke -Sköna naturliga produkter från Brooklyn

De underbara och naturliga produkterna från Apotheke gör precis sitt intåg i Sverige. Företaget som tillverkar alla tvålar för hand är baserat i Brooklyn, New York. Till och med grundarna själva, Chrissy Fichtl och Sebastian Picasso, är själva med under produktionen. Både tvålar, ljus och hudvårdsprodukter tillverkas med naturliga råvaror. Alla tvålar produceras i liten skala för att bibehålla en hög kvalitet. Produkterna känns underbart lyxiga och är vackra att ha framme. Apotheke har allt från fasta tvålar till body scrubs, badsalter, body lotions, doftljus och flytande tvålar.

Det här är en unik chans för dig som bloggare att få vara bland de första i Sverige att prova de här lyxigt naturliga produkterna hemma. Tycker du att det låter intressant? Läs vidare och se hur du anmäler intresse för denna Spotting.

 

Skärmavbild 2014-10-06 kl. 22.37.02

Tvålarna produceras för hand på ett gammaldags sätt. De består av kokosnötsolja, olivolja och organisk palmolja. Alla vegetabiliska oljor som används kommer från företag i USA med en medveten miljöprofil. Tvålarna får sina ljuvliga dofter genom eteriska oljor från växtriket. Vad sägs om lite ovanliga doftkombos som “Grapefrukt med citrongräs och havre”, “Havssalt”, “Salvia med grönt te och citrongräs” eller “Kol” (Charcoal)? Kolet i tvålarna är helt vegetabiliskt och kommer från bränt bambuträ. Aktivt kol absorberar orenheter men kan inte tas upp av huden. Kolet drar alltså ut orenheter och rengör huden på ett effektivt och milt sätt. Koltvålen är en av storsäljarna! Finns både som fast- och flytande tvål i glasflaska.

image
De flytande tvålarna passar bra för alla hudtyper. De är doftsatta med 100% växtbaserade ingredienser. Inga petroleumprodukter, parabener eller syntetiska doftämnen är tillsatta.

image (2)

Doftljusen består av 100% sojavax, vilket ger en lång brinntid på 70 timmar. Dofterna på ljusen känns också både unika och genomtänkta. Ditt vardagsrum eller sovrum kan få en behaglig doft av tall, cederträ, tobaksplanta (myskfylld doft!), ekmossa eller tomat.

Anmäl intresse till Spottingen

Vill du vara bland de första bloggarna som får prova några av Apothekes produkter? Anmäl i så fall ditt intresse till denna Spotting genom att klicka på knappen “Anmäl intresse”. Fungerar inte anmälningsknappen i din webbläsare går det bra att skicka ett mail till amanda@spotandtell.se. Kom ihåg att ange din bloggadress.
Vi går igenom alla intresseanmälningar löpande. Du får besked senast den 21 oktober om din blogg har blivit utvald. Alla som har ansökt intresse kommer att bli meddelade. De bloggar som blir utvalda kommer att få produkterna hemskickade.

 

Apothekes produkter går att köpa online hos Apotekia shop, och snart också i fler butiker runt om i landet.

 

 

24

avatar
23 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥Spot and TellVeronicaangela fortes olsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldre Flest röster
Notifiera mig
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
Gäst

Åh det är så fina förpackningar att jag knappt vill öppna dem ju haha. Jag ska testa body scruben efter träningen och bastun idag i alla fall.

http://patriciac.blogg.se/2014/november/apotheke.html

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥
Gäst
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
Gäst

Tusen tack för produkterna♥

Veronica
Gäst

Åh älskar lyxiga tvålar som är gjorda på naturliga råvaror. Något som verkligen passar mig det här =O)

angela fortes olsson
Gäst

ååå hade gärna velat testa

Mia
Gäst

Går gärna för att se om jag äntligen kan hitta en eller flera produkter för min torra spots jag inte får bukt med 🙁

Lotta Mattsson Fröjd
Gäst

Precis vad kroppen behöver efter en vecka med hårdträning i Portugal! Håller tummarna och mina ömma muskler för lite avslappnande doftljus och välgörande tvålar.

Kram

Platin
Gäst

Härligt!

Lars-Ove Töernebohm
Gäst

Trevligt med produkter av klass.

Casey Vendélle
Gäst

Produkterna ser verkligen fantastiska ut. Och vilken lycka att de dessutom är organiska.

Emma-Lou
Gäst

Åh!

Tjejmorsan
Gäst

Vilka ljuvliga förpackningar och förklarinen av doften gör så att man önskar sig till medelhavet om och om igen. Samtidigt som man är hemma i norden med tallbarren 🙂 Underbart!!!

Bella
Gäst

Låter härligt! 😀

Fröken M
Gäst

Åh vilken lyx !

Wilma
Gäst

Åh vad kul! Så spännande

Sofie
Gäst

Denna spotting känns bara så jag.
Verkar vara fantastiska produkter i otroligt snygga förpackningar.

Linda Reaide
Gäst

Wow låter spännande 🙂

Josephine- Mamma till Elika & Nick
Gäst

Hoppas på att jag kommer med =)

Sanna
Gäst
Sanna

Trist att det bara va för bloggare 🙁

Emelie Babunovic
Gäst

Åh! Wow så härligt det hade varit ^^ Älskar luktagott-prylar 😀

Kashaya
Gäst

Spännande

Superquinnan
Gäst

En spotting som passar min blogg perfekt! Naturliga produkter som dessutom är i stilrena förpackningar.

Johanna
Gäst

Åh, vilka vackra förpackningar! Rent och snyggt både på utsidan och insidan. 🙂