Vardagsmys med Så gott som klart

Tycker du att det där med middag ibland känns lite jobbigt eller svårt? Du vill att det ska gå snabbt, det ska vara nyttigt, gott, och bestå av kvalitativa råvaror. Känns det som mission impossible?

 

“Tänk om man gjorde med vardagsmiddagen som man gör i restaurangköket – man förbereder maten, “mise en place”, för att inför middagen bara behöva göra det allra sista.” Helena och Pär Hamberger, grundare Så gott som klart

.

Den 23 november bjuder Så gott som klart in till inspirerande och mysig Spotting där du får prova denna unika tjänst. Konceptet Så gott som klart är en prenumerationstjänst där du får hem 3 vällagade vardagsmiddagar med god och varierad mat. Idén bygger på att maten förbereds så långt det går så att du bara behöver ordna det allra sista i ditt kök hemma.

 

.

.

Gillar du konceptet får du gärna följa med på Facebooksidan och anmäla ditt intresse till Spottingen.

Under Spottingen ska vi få uppleva hur enkel tjänsten är och även smaka på det goda resultatet. Till detta bjuds det på god dryck. Med oss under kvällen finns både kött- och fiskhandlare på plats för att berätta om råvarorna, ursprung, styckningsdelar, fridlysta fiskar med mera. Vi kommer att få många bra tips och även på plats få se hur man styckar och tillreder olika sorters kött/fisk eller andra råvaror på bästa sätt.

Du som deltar på spottingen kommer även få testa på tjänsten veckan efter. Tre middagar kommer att levereras hem till dig (eller önskat utlämningsställe)  och vi är så klart nyfikna på att få ta del av din feedback, tankar och åsikter 🙂

.


 

Kitchenwiz Så gott som klart är en ny typ av prenumerationstjänst där du får hem 3 vällagade vardagsmiddagar med god, varierad mat för 255 kr/ person. Skillnaden mellan Så gott som klart och företag som levererar matkassar är att Så gott som klart levererar, köper in, lagar och förbereder middagarna precis som på restaurang, utan tillsatser och halvfabrikat. Tanken är att du ska ägna högst 15 minuters aktiv tid i köket. Varorna hämtas ut på utvalda utlämningsställen i Göteborgstrakten. Det går även att beställa hemleverans av lådan, så att du sparar ännu mer värdefull tid! Vad skulle du göra med tiden som blir över?

.

Exempelmeny för vecka 43:

  • * Linguinipasta med strimlad biff, grönpepparsås, ruccola och parmesan
  • * Enbärsrimmad lax med jordärtskocks- och gräslökssås, kumminbräserad spetskål och anyapotatis
  • * Kalvfrikadeller i mild currysås med dill- och citronkokta morötter och ris

Tips på hur du kan lämna feedback!

Blogg: Du kan hyperlänka inlägg med http://spotandtell.se och http://www.sagottsomklart.se/

Facebook: Här kan du tagga inlägg och bilder med: ”Spot and Tell – Älska gratisupplevelser!” och “Kitchenwiz Så gott som klart“. Du kan även ladda upp bilder och kommentera i fan-page. Exempel på statusuppdatering: Jag ska få testa på “Kitchenwiz Så gott som klart” nya och lyxiga matkoncept , genom ”Spot and Tell – Älska gratisupplevelser!

Har du Facebook på din smartphone kan du även checka in på Spottingen.

Twitter: Vår hashtag är #stse och vårt twitteralias @Spotntell

.

.

*Leverans – Storgöteborg. Från Onsala, Västra Frölunda, City, Lerum, Partille

*Resmöjligheter – Blå express åker från city. Hållplats Bolsheden.

5

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Emelie HåkanssonfinafrunMaria Tulek Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldre Flest röster
Notifiera mig
finafrun
Gäst

Vad kul det ska bli ikväll!

Maria Tulek
Gäst

Denna vill jag med komma med på:-)

finafrun
Gäst

Vi ses där!

Emelie Håkansson
Gäst

Åh så kul det ska bli!!