REKLAM: Philips Airfryer steker maten utan olja

Philips Airfryer tycker jag känns spännande eftersom att jag varit sugen på att prova en liknande produkt tidigare, fast då gällde det ett annat varumärke. Det blev aldrig av, men min nyfikenhet är fortfarande stor.

Vad är det som gör Philps Airfryer så intressant? Och vad gör man med den egentligen?
Kortfattat kan man säga att den här maskinen kan fritera, baka, rosta och grilla maträtter med mindre fett än en vanlig fritös. Låter rätt schyst eller hur? Man använder bara en liten mängd olja, eller ingen olja alls. Nu börjar det låta som hokus-pokus, men kolla filmen och titta längre ner så ska vi titta lite på tekniken och vad som händer inne i maskinen!

De fördelar jag ser med Philips Airfryer

För den som vill äta mindre fett kan detta i sig vara ett bra argument, men för mig är det inte den biten som är intressant. Utan det är de här fördelarna som jag ser:

*Krispigt resultat och med stekyta

*Kort uppvärmningstid

*Slipper stekos

*Löstagbara delar kan maskindiskas

*Det går åt mindre smör och olja vid tillagning

*Behöver inte övervaka som vid fritering på spisen

 

Man kan tillaga grönsaker, pommes frites, fisk, pizza och kött i maskinen. Det går även att baka en chokladkaka.

Den teknik som möjliggör detta kallar Philips för TurboStar-teknik, eller Rapis Air-teknik. Det innebär att het luft kontinuerligt virvlar genom hela matlagningskammaren och ger en jämn värmefördelning. Kortfattat kan man säga att luften är både överhettad och rör sig så snabbt att den kan tillaga maten med minimalt med olja.

 

OBS! Bilden överst (över huvudrubriken) har inget med Philips Airfryer att göra. Inlägget är ett reklaminlägg för Philips Air Fryer.

Comments are closed.

Inom - Bra produkter