Roliga köksprylar

Under flera månader har det varit en galet intensiv period med spaning efter nya möbler, kök, garderober, badrum och allt annat som man kan tänka sig att vilja ha i ett nytt hem. I november får vi äntligen tillträde till vår nya lägenhet som vi väntat på i nästan ett år. Under alla spaningsrundor och ihärdigt letande snubblar jag ofta över många roliga saker som jag bara VILL-HA. Jag försöker hålla mig till en 3-månaders regel vid inköp av prylar. Ifall jag ser en sak som jag tycker om och känner likadant för den om tre månader så är den värd att köpa.

Jag tänkte nu börja dela med mig av de roliga och spännande sakerna även i bloggen (har blivit mest på Instagram).

20131017-072027.jpg

Det finns flera varianter av brödrostar med glassidor. Den här hittade jag på Fredells. Det känns rätt nördigt men det vore kul att se hur brödet förändrar färg under rostningen. Mycket lättare att få till den perfekta färgen på sitt rostade bröd. Underhållande!

20131017-072058.jpg

Disktrasehållare. Vilken räddning!  Jag vill inte ha min disktrasa på kranen och undviker alltid att ta dricksvatten ur en kran där en disktrasa hänger. Helst vill jag inte heller ha den på skiljeväggen mellan de två hoarna som vi har hemma nu. Det är ändå där som den hamnar eftersom att det inte finns något bättre ställe. I nya lägenheten kommer vi bara att ha en ho så denna är en perfekt lösning! Hållaren sitter fast med en stark magnet på baksidan av diskhon. Praktiskt!

Comments are closed.

Inom - Bra produkter