Fixa lägenheten inför visningen

Jag tycker alltid att försäljning av lägenheten är förenat med mycket jobb och ett stort pirr. Det ska rensas massor, slängas, skänkas och säljas. Därefter ska ändå nästan hälften av de grejer som är kvar lyftas bort och gömmas i källaren. Sen ska det städas och stylas. Vi har precis gått igenom hela denna fas. Men vi var tvungna att hyra extra förråd och sedan ändå använda bilen som extra förvaringsplats. Det ska verkligen bli skönt med större lägenhet!

I söndags hade vi den första officiella visningen, men redan i torsdags var vi tvungna att visa lägenheten för 10 par som inte kunde komma och titta i helgen. Mäklaren tyckte att det var ett väldigt bra tryck och att intresset var stort. Men oj vad det är nervöst och pirrigt! Man har ju ingen aning om ifall det är “rätt” spekulanter – även om trycket känns bra. Vad är det för personer som kommer och vad ska de tycka?

Puffade kuddarna och fixade med fina blommor. Passade på att köpa flera buketter och sprida ut dem i lägenheten. Var lite problem att hitta vaser eftersom att vi redan packat ner hälften i flyttkartonger.

Jättefina rosor från ICA, men de höll bara i 1,5 dygn. Klarade precis två visningar, i söndags och måndags.

Tände alla ljus som fanns kvar i lägenheten. Funderade på om mäklaren skulle komma ihåg att blåsa ut alla efter visningen.

 

Citrusträdet blev ordentligt ansat.

Så fixad och städad som lägenheten är nu har den inte varit tidigare. Och så sitter vi och lovar varandra att i nästa lägenhet, då ska det alltid kännas så här undanplockat, ordnat och mysigt.

Men nu är det pirrigt, för snart börjar budgivningen!

Comments are closed.

Inom - Bra produkter