Höstens inredningsdetaljer och en försmak av julen 2014

Pressvisningarna hos Polhem PR är alltid fullproppade med vackra saker. Senaste visningen var inget undantag. Här är ett urval inredningsdetaljer som jag föll för och som kommer att dyka upp i butikerna under hösten och fram emot jul.

IMG_8965

Pastelltrenden håller i sig. Den hittar vi ända in i städskåpet på sopborstar och sopskyfflar. De snygga plastmattorna är nya mönster från Horredsmattan. Finns att köpa i många olika storlekar. Jag saknar dock fortfarande en rund form.

IMG_8968

 

Vaserna är av märket Kähler och finns att köpa på Royaldesign.se.

IMG_8974

Sätt guldkant på nyårsdukningen i år.

IMG_8983

Fint porslin i äldre lantlig stil.

IMG_8996

Tallrikar med känslan av en dekor i spets eller brodyr. Porslinet är av märket Sophie Conran och säljs endast av Royaldesign.se.

IMG_9003

Salladsbestick i trä från Villeroy & Boch. Sköna att hålla i och har en bra form på själva skoporna. En hel del salladsbestick tycker jag är för små eller långsmala för att kunna fånga upp tillräckligt med sallad. Just dessa har en bra form för detta.

IMG_9013

Höstdetaljer från Indiska. De svartvita brickorna är helt underbara, så även de fina glasvaserna. Sött litet saltkar med träsked.

IMG_9004

Koppartrenden håller i sig. Hjorten finns att köpa hos Blomsterlandet.

IMG_9033

Roliga halsband från Zanzlöza Zmycken. De små dockorna kan sättas på nyckelringen om man hellre vill det. Kostar 299 kr.

IMG_8992

Fina juldukar kommer vi att få se en hel del av till julen. Äkta handarbete och känslan av det kommer mer och mer. Broderade och vävda mönster avspeglar sig även i porslinets dekor. Den här vackra duken kommer från Ekelunds Linneväveri.

IMG_9007

Några detaljer från julen hos Clas Ohlson.

IMG_8961

ICA Maxi kommer med lite nya stjärnor och andra figurer i halm. Perfekta att dekorera med i granen eller på det dukade bordet.

IMG_8958

Även nya skålar och rolig julbelysning kommer vi att få se mer av senare i höst.

IMG_8957

Comments are closed.

Inom - Bra produkter