ICA tolkar sommarens trender

Det är alltid spännande att ta del av ICAs trendrapporter. De är duktiga på att snappa upp trender och sedan erbjuda nya produkter inom de olika områdena. Så här ser ICA på sommarens trender 2014:

Odling:
Intresset för odling fortsätter att växa. Framförallt för växter som man kan äta. Det får gärna vara blommor som man kan ha i salladen, svarta tomater, lila morötter eller randiga betor. Det ska vara ätbara saker med en rolig tvist.
Lila och gula morötter

Färgen orange är det som vi kommer se mycket av på blommor i vår och sommar.
bild 1 (2)

Vertical gardening är en stark trend. ICA har tagit fram krukor på en vertikal ställning just därför. Kanske kan bli ett bra insynsskydd på balkongen i sommar? vertikal odling

ICA kommer att erbjuda ett brett sortiment av fröer och lökar i vår. Det här passar mig väldigt bra som har några balkonger att odla på. Frågan är vad man först ska börja med att plantera.

Försäljning av inredning för uteplatser ökar. Vi vill inreda lika fint ute som inne. Kanske flyttar vi även ut sängen på balkongen och sover under bar himmel.
bild 4 (2)

Mycket blått. Friska färger som tar tankarna till himmel, hav och varma sommardagar.

bild 4

bild 5

Grillning:
När det kommer till grillning går trenden mot att indirekt grillning blir allt populärare. Vi börjar även använda röklådor mycket mer. Röklådor som fylls med olika typer av smaksatt flis och läggs på grillen. Att röka kött blir allt vanligare. Bra att veta är att all ICAs grillkol och grillbriketter är FSC-märkta. FSC står för Forest Stewardship Council och betyder att träet kommer från ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbara skogsbruk.

Comments are closed.

Inom - Bra produkter