Indiska sensommar 2014

Hos Indiska kommer det en rad fina nyheter lagom till att vi sakta går mot lite kyligare dagar. Då kommer också suget efter att inreda inne. I år kommer det att finnas en bred variation mellan olika stilar, något att hitta för de flesta tillfällen. Två stora nyheter är dels den svartvita serien, dels en ny badrumsserie med pumpflaskor, burkar och annat.  Den svartvita serien är en klassisk, elegant och stilren serie där man kan hitta många saker till det dukade bordet. Höstens kollektioner bjuder verkligen på variation. Vissa av produkterna kommer in under augusti, andra dröjer någon månad till. Här kommer några smakprov.

IMG_5140

Ananastrenden håller i sig. Den här läckra burken finns i butik från augusti/september.

IMG_5158

Kuddar i olika former, färger och mönster finns det alltid rikligt av hos Indiska. Påfågeln återkommer på kuddar i olika kulörer.

IMG_5168

Den här snygga stolen kan bli din för 2599 kr.

IMG_5174

Den här brödkorgen har jag blivit kär i. Så snygg och går att vända ut och in eller vika ner till hälften för mindre bröd.

IMG_5177

Salladsbestick med salladsskål. Materialmixen mellan trä och porslin skapar också en skön känsla.

IMG_5183

Snygga salladsfat och blomkrukor kommer också i svartvitt.

IMG_5193

Svartvitt brickbord.

IMG_5182

Indiska kommer med en ny badrumsserie där man bland annat kan hitta pumpflaskor för tvålar och förvaringsburkar för bomullspads och annat.

IMG_5203

En snabb titt på några av plaggen som kommer nu. En fin torgvante, halvvante, handledsvärmare… kärt barn har många namn!

IMG_5207

Ponchos och sjalar. Den gråsvarta ponchon vill jag bara svepa över mig nu när kvällarna börjar bli lite kyligare.

Comments are closed.

Inom - Bra produkter