Jotex inredning för jul och nyår 2014

De som gillar att julpynta med jordnära eller klassiska julfärger kommer att kunna hitta flera fina saker hos Jotex i år. Jotex visade upp en del av de kommande kollektionerna på den senaste pressvisningen. Till min glädje fanns det både kuddar och plädar med virkade, knypplade eller broderade detaljer. Jag tycker att det är jättefint när man väver in sådant i textilier då det känns både personligt och hemtrevligt, på ett gammaldags sätt.

IMG_9557
Kuddar och bäddning i jordnära färger. Till kuddarna finns matchande plädar. Jag blev helt kär i den med invirkade hjärtan. Superfin!

IMG_9561

Vi kommer att få se allt fler detaljer i inredningen som påminner oss om känslan av handarbete. Ett anant material som känns vara på uppgång nu är flanell. Jotex har mysiga påslakanset i mjuk bomullsflanell och jag kan säga att jag även spanade in ett par flanellgardiner på annat håll i veckan.

IMG_9569

Gillar du grått, vitt och rött i juletider kan du bädda sängen i klassiska julfärger och matcha med rutiga kuddar.

IMG_9571

IMG_9625

Halmfigurer är en riktig julklassiker. Det känns som att de gör stor comeback i år, de har synts väldigt flitigt på pressvisningarna inför julen.

IMG_9613

Till nyår är det festdukning med glitter, guld och vitt.

IMG_9577

Den här gardinen var riktigt fin och festlig. Tyvärr syns det inte hur fin den är på bilden. Prickarna är guldfärgade och broderade. Lagom glansig känsla.

IMG_9619

Lite fler detaljer att hotta upp feststämningen med.

Comments are closed.

Inom - Bra produkter