Jotex presenterar hösten 2014 med fyra stilar

Material som andas, lena tyger och fantasifulla mönster visades upp på Jotex senaste pressvisning. Det var fyra nya varumärken som presenterades och fyra olika stilar: rocktema, industriell romantik, hunter och djurmönster. Jag hittade flera fina saker för olika teman hemma. Allt från den svala sommarbädden, till den lekfulla Halloweenkvällen.

IMG_5769

Sängkläder “Hedda” består av både linne och bomull. Linnet gör att tyget andas bra och bomullen gör att det blir lent och mjukt mot kroppen. För att skapa en lätt rustik känsla har man både knappar och dubbelstickade sömmar.

IMG_5732

IMG_5721

IMG_5718

IMG_5729

Huntingdale collection är en serie inspirerad av livet i jaktstugan. Djurtryck och mjuka fuskpälsar. Finns både som plädar, kuddfodral och klädsel för pallar.

IMG_5722

IMG_5693

Fina detaljer.

IMG_5694       IMG_5742

Ett lite rockigare tema som jag kan tänka mig att lyfta in till Halloween.

IMG_5744

IMG_0700

Handdukarna från kollektionen “Happy” är en av mina stora favoriter hos Jotex. De fanns inte med på just denna pressvisning, men jag måste bara tipsa om dem! Jag har provat badhandduken ett tag nu och jag fullkomligt älskar den! Redan första gången som jag använde den så torkade den av vattnet ordentligt. Inget vispande av vatten runt runt på kroppen. Mjuk och funktionell. Jag är helförtjust i den lavendelfärgen och kommer att beställa en uppsättning i denna färg. Handdukarna finns redan i sortimentet och till hösten ska det komma fler nya färger. Priset är från 49 kr för den minsta handduken, verkligen prisvärt!

Comments are closed.

Inom - Bra produkter