Mina egna foton som canvastavlor

Ända sedan vi flyttade till Norra Djurgården har vi pratat om att ta bilder på det fina området runtomkring och hänga upp i lägenheten. Det är så otroligt vacker natur här som vi verkligen älskar. Sagt och gjort – vi begav oss ut med cyklarna en helg för att hitta de perfekta platserna och se om djuren var med oss denna dag.

IMG_7109

Det blev några hundra bilder och det tog sin tid att sedan välja ut de bästa. Ibland gjorde kossorna konstiga miner, ibland var de helt perfekta på bild, men då var det något annat konstigt som hamnade i bild – som en cyklist i knallorange jacka.

Bank

Jag har fortfarande svårt att förstå att så mycket djurliv kan finnas så nära oss, trots att det är så nära stan. Så fort som man öppnar balkongdörren hörs fåglarna kvittra, kossorna mua och Kungens får bräker i de öppna hagarna.

Cykel2

Vi beställde till slut tre canvastavlor från Canvas of Sweden. De har ett smidigt system som visar hur bilden kommer att se ut när den har beskurits för en canvastavla. Utan deras verktyg insåg vi att vi hade tryckt upp felaktiga bilder. Exempelvis så hade vi tänkt att ha en annan bild på cykeln från början. Hade vi beställt tavlan med ursprungsfotot utan att testa med verktyget så hade resultatet blivit att cykelns halva framhjul hade kapats i nederkant. Vi valde sedan fotot med cykeln ovan. Det har en del grön yta undertill, vilket behövdes för att få däcket att hamna i linje med underkanten av tavlan.

IMG_7998

Det känns så roligt att se sina egna bilder upptryckta på en tavla!

IMG_8036

Tavlorna fick en egen placering i vår långsmala korridor, mellan WC’n och badrummet. Fotonas färger livar upp utrymmet och jag blir glad varje gång jag går förbi dem. De känns verkligen unika för oss och nu har vi alltid en historia kring bilderna att berätta när vännerna kommer över. Vi planerar att fortsätta att fylla på med fler foton från våra resor, mat och annat som gör oss glada.

Comments are closed.

Inom - Bra produkter