Gingerbread house cake pops som julgranspynt

Jag har nog hittat min genväg till Gingerbread house cake pops – och då som julgranspynt. Jag tycker ju att de är så otroligt fina de små minipepparkakshusen, som har blivit den senaste baktrenden från USA. Men jag tror aldrig att jag kommer att sitta och pilla med pepparkakshus i minatyr. Mina händer är inte riktigt skapta för det.

Glad blev jag därför när jag hittade massa trevligt julpynt hos Zalando. Och se – är de inte lite lika? Minipepparkakshus från Lisbeth Dahl att hänga i granen.

Tänk att ha många sådana här och andra färgglada julgranskulor. Föreställande små klackskor, svampar, kulor med djurbilder, polkagrisstänger och julgransbelysning i färg. Och glitter. I år kommer jag att ha min första riktiga julgran hemma. Första sedan jag flyttade hemifrån för massa år sedan. Men jag är inte säker på att det är en sån färgglad Piff-och-Puff-julgran som jag vill ha.

Så här ser äkta Gingerbread house cake pops ut. Jag har tidigare skrivit om hur man gör minipepparkakshus.

Det är så fint med julgranar som bara har pynt i vitt och silver. De blir som en inredningsdetalj som smälter in lite mer med allt annat hemma. Men tröttnar man inte om den ser så “städad” ut? Man kanske får prova att ha en ny stil varje år?

Comments are closed.

Inom - Bra produkter