Intensiva nyheter från Nespresso – här för att stanna

Kazaar är den mest intensiva bland alla Grands Crus från Nespresso. Den har snabbt blivit en favorit hemma då den är enkel att anpassa efter humöret. Med varm mjölk känns kaffesmaken väldigt tydligt och utan mjölk är Kazaar en intensiv upplevelse som jag helst kombinerar med en söt dessert.

För att hitta den där sköna smakkombinationen mellan Kazaar och något sött till blev det en hel del experimenterande i köket. Till slut hittade jag favoriten att servera till: knäckig päronpaj. Jag testade kombinationen på några vänner och pajen tog slut i ett nafs. Vill ni baka den själva så kan ni spana in receptet på den goda päronpajen.

Tidigare har Kazaar funnits som Limited edition men ingår nu äntligen i det permanenta sortimentet av Grands Crus. Kazaar har också fått sällskap av en annan nyhet, Dharkan, som också är här för att stanna. På intensitetsskalan har Kazaar nummer 12 och Dharkan nummer 11. Priset är 43 kr för 10 kapslar.

 

avatar
  Subscribe  
Notifiera mig

Du kanske också vill läsa

Smarriga nyheter från Lönneberga - perfekt för grillen

Kycklingsteak Tryffel - knaprig nyhet att lägga på grillen

Glasspuck - smarrigt on the go från Ben & Jerry's

Nytt i mathyllan - Bergsparmesan från Italien

Inom - Mat och dryck

Från Instagram @spotandtell

Från Instagram @restaurangstockholm