Johan Bülows jubileumslakrits – kan vara godast hittills

Vi vet att Johan Bülow kan det där med att sätta smakerna efter så många år i lakritsbranschen. Det är faktiskt så att jag gillar alla Bülows produkter. Inte en enda har jag tyckt illa om, eller mindre bra om. Däremot kan jag nog säga att Bülows jubileumslakrits är den som jag tycker allra mest om. Lakrids by Johan Bülow fyller tio år i år, vilket man alltså firar med dessa godbitar.

Johan Bülows jubileumslakrits

I denna bit ryms både choklad och lakrits. Johan Bülow har sedan tidigare en liknande smakkombination i sortimentet. Däremot är denna nya kula något helt annat när det kommer till konsistensen. Alldeles perfekt seg. Så där lagom med tuggmotstånd. Inte för mjuk och inte för hård. Perfekt.

Bülows jubileumslakrits

Sanningen är nog att jag säger samma sak varje gång Bülow släpper en nyhet, det är deras godaste. Som lakritsnörd har jag ätit mig igenom bra många varumärken på marknaden. Bülow är en av de märken som jag alltid återvänder till. Vi har nästan alltid en burk lakrits i skafferiet. Det roliga är att vi lyckats omvända flera antilakritsvänner till att bli lakritsfanatiker.

chokladlakrits som Bülows jubileumslakrits

Vad innehåller Bülows jubileumslakrits?

Som vanligt är lakritsen från Bülow glutenfri. Istället för vetemjöl (som är vanligt förekommande i godis) används rismjöl.
Jubileumsvarianten består av 62,5% belgisk mjölkchoklad och 2,9% rålakrits. Alla ingredienserna är ekologiska.

 

Comments are closed.

Inom - Mat och dryck