Tävla om biljetter till Lakritsfestivalen

I helgen smäller det. Då är det dags för världens största lakritsfest, Lakritsfestivalen i Stockholm. Jag ser så mycket fram emot det!

Försöker bestämma mig för vilken dag jag ska åka dit, eller kanske båda dagarna? Jag kommer att smaka och köpa med mig så mycket lakritsprodukter att det kommer räcka för resten av året antagligen. Varje år är det så mycket roliga produkter som lanseras, mat med lakrits som tillagas, massage med lakritsolja, lakritskläder, lakritskonst, lakritsöl och massa massa annat som man knappt kan föreställa sig.

Nu har du chansen att tävla om entrébiljetter till Lakritsfestivalen för två personer på mitt Instagramkonto. Klicka på länken så kommer du direkt till tävlingen.

Lakritskulor
Lakritskulor från både Haupt Lakrits och Johan Bülow. Två av alla lakritsfavoriter. Håll även utkik på mitt andra Instagramkonto RestaurangStockholm. Där kommer jag snart att lägga upp en tävling där du kan vinna entrébiljetter till festivalen OCH plats på dessertkurs eller Årets trerättersmeny med lakrits som kommer att serveras i restaurangen.

Lakritsfestivalen kommer att äga rum på Annexet vid Globen, helgen 23-24 april.

 

På Bilden: Glaset kommer från Cervera och heter Rumours Champagneskål, 24 cl.

Comments are closed.

Inom - Mat och dryck