Knäckebröd i roliga former

Visst är de charmiga de här hjärtformade knäckebröden! Jag föll pladask. De var dessutom väldigt goda. Knäck och Bräck som bakar dessa gör dessutom mycket andra roliga knäckebröd i former av älgar, grisar och kycklingar. Smakmässigt finns det också flera olika kombinationer. Vad sägs om chili-, äppel-, eller blåbärssmak på knäcket? Det som är extra roligt är att man kan få tag på säsongsanpassat knäckebröd. Till kräftsäsongen kan man få kräftknäcke, smaksatt med torkad dill. Till nationaldagen kan man välja ett sommarknäcke med gräslök. Det finns nog ingen säsong som inte har sin egen smak. Gillas!

Hjärtformat knäckebröd

Knäck och Bräck är ett företag i Falköping. Det var när jag var på en kombinerad mat- och musikresa i Skaraborg som jag upptäckte det härliga knäckebrödet.

Osten som vi åt till kommer från Sivans ost. Otroligt fina ostar. Har sett att de finns att få tag på i Stockholm också, bland annat i saluhallarna på NK och Östermalm. De här goda ostarna hittar man tyvärr inte i de vanliga livsmedelsbutikerna. Även en del kockar har upptäckt ostarna. Serveras bland annat hos Mattias Dahlgren, Gastrologik, BrewDog Bar och på Fjäderholmarnas krog.

Comments are closed.

Inom - Mat och dryck