En morgon med Rotfruktsbröd

Förra veckan var jag iväg på ett tidigt morgonevent med Fazer och Terese Alvén.

Ett gäng hurtiga träningsbloggare hade stigit upp tidigit för att träna med Terese. Efteråt bjöd Fazer på frukost med sitt nya Rotfruktsbröd och många andra godsaker.

IMG_6311

Rotfruktsbrödet finns i smakerna Rödbeta & morot och Palsternacka & morot. Båda varianterna innehåller kidneybönor som bas. Rotfrukterna och bönorna ersätter dessutom en tredjedel av mjölet i brödet. Bra nytänk i butikernas brödhyllor! Jag gillade båda sorterna både i smak och konsistens. Gott, saftigt och matigt. De små rödbetsbitarna i brödet ser också väldigt dekorativa ut. Skär man brödet i trianglar så syns bitarna ännu bättre. Så snyggt!

IMG_6300

Brödet var så gott att jag själv blev sugen på att börja baka mer med rotfrukter. Den sortens bröd och bakverk är något som börjar synas allt oftare i både tidningar och på webben.

IMG_6282

Ett gäng träningssugna bloggare hade tagit sig upp i ottan för att träna med Terese. Jag själv fick tyvärr stå över träningspasset på grund av en kraftig pollenallergi. Det är dessvärre såna tider nu och morgnarna brukar vara värst.

Terese är inte bara en väldigt inspirerande träningsinstruktör, hon har dessutom gett ut en träningsbok “Träna tillsammans med familjen”. En bra bok för den som vill ha tips på träning och lek tillsammans med barnen. Boken innehåller massor av tips, det är bara att välja och vraka bland övningar som ni känner är roliga för just er.

Comments are closed.

Inom - Mat och dryck