Kycklingsteak Tryffel – knaprig nyhet att lägga på grillen

Kronfågel lanserar i vanlig ordning en mängd produktnyheter inför grillsäsongen. Bland årets nya produkter finns Kycklingsteak Tryffel som smakar just tryffel. En god detalj som blir saftig och smakrik. Det går jättebra att steka kycklingsteaken hårt, med skinnsidan nedåt, och sedan tillaga klart den i ugnen. Den blir absolut godast när skinnet blir riktigt knaprigt. Bra tillagningstips finns här Kycklingsteak.

kycklingsteak tryffel

Kronfågel har tagit fram en rapport som visar att konsumtionen av kyckling gick ner förra året, medan konsumtionen av svensk kyckling faktiskt gick upp! Det betyder att konsumtionen av utländsk kyckling har gått ner, till förmån för våra svenska kycklinguppfödare. Så vi äter mer svensk kyckling i Sverige nu, hurra! Det är också alltfler som köper smaksatt färsk kyckling i butik. Kyckling som är färdigmarinerad och som vi bara kan slänga på grillen eller i pannan. Bekvämt och snabblagat är populärt för tillfället.

avatar
  Subscribe  
Notifiera mig

Du kanske också vill läsa

Smarriga nyheter från Lönneberga - perfekt för grillen

Glasspuck - smarrigt on the go från Ben & Jerry's

Nytt i mathyllan - Bergsparmesan från Italien

Rågknäcke bakat med bönor och sötpotatis

Inom - Mat och dryck

Från Instagram @spotandtell

Från Instagram @restaurangstockholm