Rågknäcke bakat med bönor och sötpotatis

Leksands senaste nyhet i brödhyllan är ett rågknäcke som bakats på favabönor och sötpotatis. Trekantsknäcket rymmer även chiafrön och havrekli. Bara naturliga och rena råvaror, inga tillsatser. Rågen kommer från svenska gårdar och vattnet från egen källa.

Brödet är krispigt och innehåller 14% protein.

rågknäcke med favabönor och sötpotatisLeksands rågknäcke med chiafrön

Konsistensen och krispigheten känns som Leksands “vanliga” knäcke. Däremot är smaken annorlunda. Kan varken säga att jag tycker att det är godare än vanligt knäckebröd eller inte. Jag älskar Leksands ekologiska knäcke, så det är fel att jämföra dessa två. Är man däremot ute efter mer protein så är Leksands bönknäcke ett mycket bra val. Hälsosamt och nyttigt.

Comments are closed.

Du kanske också vill läsa

Smarriga nyheter från Lönneberga - perfekt för grillen

Kycklingsteak Tryffel - knaprig nyhet att lägga på grillen

Glasspuck - smarrigt on the go från Ben & Jerry's

Nytt i mathyllan - Bergsparmesan från Italien

Inom - Mat och dryck

Från Instagram @spotandtell

Från Instagram @restaurangstockholm