Proteinsmoothies är vårens nyhet från Innocent

I vår kommer två nya smoothies med protein att stoltsera i butikernas dryckeshyllor. Innocent har tagit fram nya proteinsmoothies med olika smaker och innehåll. Kombinationen i de nya flaskorna består av frukt, extra protein och kokosmjölk.

smoothies med protein

De två nya smakerna som lanseras är Berry & Protein och Tropical & Protein. Båda varianterna är laktosfria och innehåller en C-vitamin- och en proteinkälla. Proteinkällan består i båda fallen av sojaprotein.

Proteinsmoothies

Jag har provat båda nyheterna och tyckte bättre om den rosa, Berry & Protein. Smaken hade en bra balans mellan frukter och bär. Även fast denna smoothie innehåller banan så tycker jag inte att det känns så mycket på smaken. Det är något som jag annars tycker kan vara väldigt framträdande i köpesmoothies som innehåller banan.

Proteinsmoothies ananas

Innehåll i Proteinsmoothies

Smoothiesen innehåller bara frukt och grönsaker, inget socker är tillsatt. Det stabiliseringsmedel som används är pektin från citrusskal.

Berry & Protein består av bland annat äpple, banan, jordgubbar, hallon, kokosmjölk och sojaprotein.

Tropical & Protein innehåller bland annat mango, ananas, lime, kokosmjölk och sojaprotein.

Båda smoothienyheterna kommer att ingå i Innocents befintliga sortiment av supersmoothies. Innocent proteinsmoothies finns i butik nu och har ett rekommenderat pris på 24.90 kr. Flaskorna rymmer 360 ml.

Comments are closed.

Inom - Mat och dryck