Lakritsnyheter 2014 från Johan Bülow

Johan Bülow fortsätter att överraska med fantastiska smakblandningar. Vilka smaker! Årets nyhet, Lakrits D – Black liquorice almonds – är rostade mandlar täckta av mjölkchoklad, lakritspulver och saltflingor. En magisk smakblandning. I år släpps också en julsmak som känns extra lyxig med guldöverdrag. För den sanna lakritsälskaren finns också möjlighet att njuta av en lakritsupplevelse varje dag i december fram till jul. Johan Bülow har även i år gjort en repris på förra årets succé – adventskalender.

IMG_1207

Årets jullakrits ser lyxig ut och är en god blandning mellan sött och syrligt. Det är en kula bestående av lakrits som är täckt med vit choklad och hallon (frystorkat). Hela härligheten har sedan fått ett glimmande guldöverdrag. En bit som jag inte kan få nog av!

IMG_1181

Så god att den nog blir en riktig klassiker.

IMG_1184

Årets julkalender innehåller både tidigare klassiker och nyheter från 2014. Varje lucka innehåller minst två bitar lakrits eller en flaska med lakritssirap eller lakritspulver. Passa på att förbeställa kalendern nu, förra året såldes de slut. Priset ligger på cirka 290 kr.

Comments are closed.

Inom - Mat och dryck