Påskens godaste godisägg

Det blir en hel del choklad och godis i påsk och i år har jag hittat mina bästa favoriter. Det är små chokladägg från det engelska chokladmärket Rococo chocholate. De små äggen levereras i äggtråg och de ser verkligen ut som små vaktelägg. Finns både som vaktelägg och måsägg och är alldeles ljuvliga! Härligt krämiga och goda! Se själv.

Måsäggen innehåller saltad kola och vakteläggen innehåller hasselnötscréme. Det känns att det är kvalitetsprodukter och ett litet ägg smakar så mycket. Goda att äta för sig eller servera till påskkaffet.

IMG_8121

De blir så fina att ställa fram på bordet.

IMG_8068

Så här ser trågen ut. Söta förpackningar med fint omslag. Det ser ut som att man har varit och köpt färska fågelägg på landet!

IMG_8094

I varje tråg finns 12 chokladägg med en härligt krämig fyllning. Ytan är krispig, så som ägg faktiskt är. Vakteläggen är de vita och måsäggen de beigefärgade. De ser verkligen äkta ut! Så fina att dekorera bordet med till påskdukningen. Och det bästa är ju när man sitter och njuter länge efter en god middag, med lite god dryck i glasen och sköna samtal med släkt och vänner, och så får man lov att nalla av dekorationen.

Choklad från Rococo och dessa härliga ägg, finns att köpa i Berikssons webbutik.

Senaste Äldre Flest röster
Notifiera mig
Cecilia
Gäst

Så verkliga de ser ut. Jättefina

Du kanske också vill läsa

Rooibosglass - god och läskande teglass utan socker

Krämiga tryfflar med Baileys - försvinnande goda

Drömgod smörig kola med Baileys - succé bland gottegrisar

Vit hasselnötsfudge med Baileys - försvinnande gott

Inom - Mat och dryck

Från Instagram @spotandtell

Från Instagram @restaurangstockholm