Gingerbread house cake pops – senaste baktrenden från USA

Pepparkakshus på pinne! Vem trodde på något sådant för några år sedan? Det är den senaste baktrenden från USA. Jag har gått och blivit helt kär i dessa otroligt söta minipepparkakshus. Tyvärr är det lite för pilligt att göra för min del. Men den som har tålamodet och fingerfärdigheten kan lätt imponera på nästa fest. De görs av vanlig pepparkaksdeg, helst ska den göras dagen före för bästa resultat. När de små husdelarna bakats så fogas de samman med kristyr. Sedan fäster man varje hus på en pinne, med kristyr eller överbliven pepparkaksdeg. Fantastiskt sött! Här nedan finns också en mall för de olika huskropparna, så att ni kan baka dessa raringar själva.

 

Mall för pepparkakshus på pinne – Gingerbread House Cake Pops


Comments are closed.

Du kanske också vill läsa

Rooibosglass - god och läskande teglass utan socker

Krämiga tryfflar med Baileys - försvinnande goda

Drömgod smörig kola med Baileys - succé bland gottegrisar

Vit hasselnötsfudge med Baileys - försvinnande gott

Inom - Mat och dryck

Från Instagram @spotandtell

Från Instagram @restaurangstockholm