Brunch på HoBo – skönt och avslappnat nära Centralen

Letar du efter ett skönt brunch-häng nära centralen är HoBo den ultimata platsen. Brunch på HoBo innebär avslappnad miljö, 80-talsmusik och en kort meny, men med bra variation på rätterna. Maten går perfekt att dela på två personer. Det finns en bra blandning av fett, sött och salt på menyn.

Det jag gillade allra mest var våfflorna och råbiffen. Nu råkar HoBos meny vara i ständig förändring, men förhoppningsvis finns dessa träffsäkra rätter kvar en längre tid.

IMG_4727

våffla med bacon och stekt ägg

Den perfekta brunchvåfflan med bacon, stekt ägg och sriracha. Den är salt, matig och väldigt god. Ett säkert kort.

våffla med mjölkglass och bär

brunch på HoBo råbiff

Mald råbiff med himlans massa majo. Yes, den var urgod.

IMG_4765

milkshakes i höga glas och rödvita sugrör

Det som imponerade minst var milkshaken. Tjusiga glas, men drycken var ingen hit, smakade lite som Big-Pack-glass i ett glas. Ta hellre HoBos lemonad, den var smarrig!
HoBo jobbar med ekologiska och närodlade ingredienser så långt det går. En del är så pass närodlat som i lobbyn, där finns en egen odling av kryddor. De färska örterna används direkt till både drinkar och matlagning.

 

Vad finns på HoBo hotel Stockholm?

HoBo Stockholn är ett designhotell på Brunkebergstorg. Här är det öppet för frukost, fika, lunch, brunch och middag. Stämningen är avslappnad och lokalen är både mysig och hemtrevlig.

Hotellet rymmer 201 hotellrum plus två våningar med restaurang, barer, café, en scen och pop-up-ytan SPACEby.
Båda våningarna har varsin bar, lobbybaren på markplan och 5EMMAN en trappa upp. På dagtid funkar båda dessa för jobb, informella möten och kaffepauser och ju längre dagen går desto mer höjs ljudvolymen.

Mer info om HoBo hittar du på deras sajt, HÄR.

 

Priser för brunch på HoBo Stockholm

En brunch på HoBo Stockholm går loss på några hundringar. Rätterna på brunchmenyn ligger på ca 110-195 kr styck. Minst två rätter bör man äta för att bli mätt. Sedan beror det så klart på hur mätt du vill bli och vilka rätter som lockar. Toasten och våfflorna är rätt matiga. Tillbehören eller snarare lite snacksigt vid sidan om går loss på runt 45-65 kr. Våfflorna kostar 145 kr.

 

Fler restaurangtips i Stockholm

Mina tips på bra restauranger, caféer och barer hittar du på mitt Instagramkonto @RestaurangStockholm
Lite längre inlägg inom samma kategori hittar du här i bloggen under Restaurang Stockholm.

Comments are closed.