Eat Sweden – köp boken med rabattkod

Edit: Rabattkoden för EATSweden 2019 är “brasmak”. Ange den när du beställer boken hos EATSweden så får du 50 kr rabatt. Det är även fri fakt.

Den populära restaurangboken Eat Sweden har hunnit få flera syskon under åren. Jippi! Säger jag som älskar att gå ut och äta. Boken ger dig en varmrätt gratis när ni går två personer och äter på restaurang. Längst ner hittar du rabattkod för alla böcker!

Nu finns det böcker för både Skåne, Göteborg, Stockholm och Helsingfors. Stockholm har till och med fått två böcker i år! Den senaste är Vegoinriktad. Hur bra?

Eat Sweden Rabattkod Stockholm Vego

Eat Sweden Stockholm rymmer dessa tolv restauranger: 39Wäst, Bistro Rigoletto, Bistroteket, Bockholmen, Grappa Matsal & Bar, Hobo, Paraden, Teaterbrasseriet – Grand Central, Två små svin, Urban Deli, Vinköket, Växthuset.

Flera av krogarna serverar väldigt god mat. Här under ser du några av krogarna som jag gillar.

Jag tycker att böckerna är en perfekt present att ge bort. De funkar lika bra att ge på Fars dag som på julafton, Alla hjärtans dag, födelsedagar, inflyttningsfesten… eller när man inte har någon aning om vad man ska köpa i present.

Pilgrimsmussla med kantareller Restaurang Bockholmen

En ljuvlig förrätt med pilgrimsmussla och kantareller, på restaurang Bockholmen. Det är en väldigt mysig restaurang, belägen på ön Bockholmen. Sommartid när uteserveringen är öppen är det magiskt vackert att sitta där och blicka ut över vattnet och känna doften av grillad mat.

omelett restaurang Paraden Stockholm

Denna omelett är från en lunch på restaurang Paraden. Fantastiskt krämig. Till den serverades pommes frites och en sallad.

Bok Spa Sweden rabattkodKiviks hotell och konferens rabattkod

Nyhet: SPA – Gå två för en

Som om detta inte vore nog så har det faktiskt kommit en SPA-bok. Yep, en bok som ger dig och en vän möjlighet att tillsammans få njuta av SPA till priset av en. De anläggningar i Sverige som erbjuder besök är: Blue SPA, Centralbadet, Falkenberg Strandbad, Kiviks Hotell, Sankt Jörgen Park, Scandic Star SPA, Select Collection SPA, Skansen Spa, Sparadiset (Malmö och Stockholm), Torekov Spa, Upper House och Varbergs Kusthotell.

 

Eat Sweden rabattkod

Om du beställer valfri bok på eatsweden.se eller SPAsweden.se får du 50 kr rabatt med rabattkoden RS50. Ange koden i kassan. Alla böckerna kostar 395 kr i ordinarie pris och skickas fraktfritt.

Comments are closed.

Inom - Resor och upplevelser