Punk Royale Café – Garanterat ett besök du aldrig glömmer

Det är lätt att bli kär i Punk Royale Cafés koncept. Vissa rätter kanske äts med gummihandske, andra serveras från påse och ibland kan det komma in en halvnaken person med hästhuvud och servera mat. You never know! En sak är säker – ingen går härifrån oberörd.

Att det är ett av stans mest prisvärda ställen är bara en av anledningarna att besöka bakfickan. Det måste upplevas.

Punk Royale Café Stockholm grillad avokadolöjrom och jox riktigt gott förvånad anklever Vatten eller vodka vodka och kaviar Punk Royale

Lokalen är fullsatt, det är stimmigt, rökigt och fullt hålligång. Tittar man närmare ser man en hängande pajas, en Barbie i en bil, My little ponys och alla möjliga leksaker. Ett lyckohjul (syns till höger i översta bilden) över baren snurrar och gästerna i lokalen skanderar i kör ”NAKEN”! ”NAKEN”! Den som köpt ett snurr för 100 spänn riskerar att få sitta naken resten av kvällen. Men hjulet kan likväl stanna på alternativ som gratis bubbel eller att byta kläder med servitören. Vågar du snurra?

 

Hit går man bäst med ett gäng kompisar. Ett tips är att boka balkongen där det ryms ca 12-14 personer. Då får ni vara ett helt gäng för er själva och har schyst utsikt över lokalen.

Punk Royale Café är bakfickan till restaurang Punk Royale. Inte att förväxlas med andra ord. Bakfickan har eget kök och håller mycket lägre priser. Punk Royale öppnar även en krog i Köpenhamn.

 

Maten – Avsmakningsmeny på Punk Royale Café

Maten är riktigt god. Vi pratar avsmakningsmeny med smårätter. En meny består av 10 serveringar och kostar 400 kr. Ett glas bubbel går loss på 80 kr. Det är mycket smaker för pengarna. Exempelvis grillad avokado, löjrom, räkor på spett och pistagesås till. Den grillade avokadon lyckades fastna på bild. Tyvärr är bilderna av sämre kvalitet då det är väldigt rökigt, bökigt och stimmigt i lokalen. Dessutom är det väldigt varmt!

 

Priser

Tio smårätter kostar 400 kr, löjligt billigt! För att få hjulet snurrat får man pröjsa 100 spänn.

Mer info om Punk Royale och bordsbokning hittar du på deras sida.

 

Fler restaurangtips i Stockholm

Mina tips på bra restauranger, caféer och barer hittar du på mitt Instagramkonto @RestaurangStockholm
Lite längre inlägg inom samma kategori hittar du här i bloggen under Restaurang Stockholm.

Comments are closed.