UberEATS igång i Stockholm – testa med rabattkod

UberEATS har dragit igång i Sverige och först ut är man med leveranser i Stockholm. Ett hundratal restauranger är med från start, vilket gör det riktigt kul att välja mat.

Med ett så bra utbud och när alla restauranger plötsligt känns lika nära slår beslutsångesten till ibland. Det är enkelt, man laddar bara ner UberEATS app och bläddrar runt bland menyerna. När man har bestämt sig för vad man vill äta går det rätt snabbt mellan beställning och att maten levereras. Snittiden för en leverans ligger på 35 minuter och man kan beställa hem mat alla dagar i veckan, mellan kl. 11-23.

Jag har testat och det funkade prima. Det är också bekvämt att i appen kunna se exakt var chauffören befinner sig.

rabattkod UberEats

Priset på maten ska vara samma på restaurangerna som via UberEATS app. Just nu levererar UberEATS inom Stockholm City, men kommer inom kort att expandera.

Hawaii Poke UberEats

Rabattkod UberEATS

I samarbete med UberEATS får jag bjuda mina läsare på en gratis första måltid upp till 100 kr. Det finns inget krav på minsta ordervärde. En utkörning kostar 49 kr. Använd koden nedan vid beställning för att få din rabatt.

Rabattkoden är: “restaurangsthlmXUberEATS”.

Rabattkod UberEATS gäller till och med juni 2017. Ladda ner Appen för iPhone och iPad från App Store här och från Google Play här.

 

Leverans från Hawaii Poké

Jag testade att beställa sushisallader från Hawaii Poké. Vilken hit! Salladerna är riktigt grymma, dessutom perfekta för leverans i och med att de är kalla.

Grönsakerna i salladen är riktigt fräscha och krispiga. Det är bra kvalitet på laxen och även bra mängd av fisken. Såserna är smakrika, utan att de tar över. De starka såserna och sojan får man vid sidan om. Mätt blir man, det är även chans att det blir mat över till ett mellanmål.

Hawaii Poké har också veganska och glutenfria sallader. Det finns även topping som kyckling och räkor om man vill ha lite extra protein.

För den som vill experimentera finns också möjligheten att skapa en egen sallad.

Priserna ligger på cirka 99-125 kr för en sallad.

Hawaii Poké finns i både Gallerian och på Mäster Samuelsgatan 9.

Fler tips på restauranger och caféer i Stockholm hittar du på mitt Instagramkonto @RestaurangStockholm.

Comments are closed.