Rator – Restaurangrejtings av folk som du litar på

Hur många gånger har du inte hamnat på en sajt med tusentals restaurangrejtings av okända personer? Det är i så fall dags att spana in mobilappen Rator. Det är en app för restaurangrejtings från dina vänner. Appen ger dig recensioner av restauranger från personer som just du litar på.

Rator rejta restauranger

Idén med Rator bygger på att du väljer vilka personer som du vill följa via appen. Det kan vara kända kockar eller dina vänner. Resultatet blir att du endast kommer att se deras omdömen och recensioner. Skaparna av appen Rator heter Hans och Per Gunnarsson. Till vardags jobbar de som managementkonsulter, medan de på fritiden flitigt besöker många olika restauranger.

Just nu finns appen bara för iPhones och den rymmer för tillfället bara restauranger i Stockholm. Här hittar du Rator i App Store.

 

Populäraste restaurangerna i Stockholm

Enligt Rators topplista – baserad på ett antal utvalda kockars egna rejtings – är Bar Nombre, Jim & Jacob och Kagges några av Stockholms hetaste restauranger just nu.
Jag tycker själv att Jim & Jacob är en mysig liten restaurang som lagar väldigt god mat. Därför kan jag förstå att restaurangen hamnat i topplistan.

Comments are closed.