Samarbeta med Spot and Tell

Representerar du ett företag, varumärke, restaurang eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig gärna på agnieszka@spotandtell.se

 

Produktprover och utskick

Jag tar emot produktprover både via post och bud. Maila mig på agnieszka@spotandtell.se

Det finns aldrig några förpliktelser att det material som sänds ut till bloggen kommer att synas eller bli omskrivet. Jag bestämmer själv om och vad jag ska skriva om produkter som skickats som arbetsprov. Arbetsprover är ingen ersättning för publicerat innehåll, utan de är ett verktyg för att kunna publicera intressant och aktuellt innehåll i bloggen. Det är en förutsättning för att läsarna ska kunna vara fortsatt inspirerade. De åsikter och rekommendationer som framförs i bloggen är alltid mina. 

 

Annonsinlägg

Företag kan köpa sponsrade inlägg eller en länk. Det innebär att jag får betalt för att skriva inlägget. Den typen av inlägg märks alltid med “inlägget är gjort i samarbete med”. 

 

Exempel på tidigare samarbeten

Här är ett urval av tidigare samarbeten.

IMG_1462
IMG_1653
IMG_1363

Le Creuset

Skapa rätter med jultema. Bilderna ovan är karamelliserad röding, potatisgratäng på riven potatis och en apelsin- och fänkålssallad. Le Creuset har fantastiska produkter till köket. Allt från grytor, pannor till skålar och tallrikar. Le Creusets produkter är både bra att laga mat i och fina att servera ur. Min tolkning av uppdraget var att laga mat som passar till julen idag. Julmat med modern tvist helt enkelt. Här hittar du Le Creuset i Sverige.

samarbeta med en matbloggare

Rioja Sverige

Uppdraget var att skapa en tolkning av en spansk afton för Rioja Sverige. Jag valde då att göra denna tapasbuffé med vårigt tema.
Jag tyckte att uppgiften var väldigt rolig och utmanade också mig i köket. Tapas är i grunden små lättlagade rätter så det fanns ett stort utrymme att jobba med.
Det ledde också till att jag hittade ett nytt vin som jag tyckte om och som var lätt att matcha med mat. Här hittar du Rioja Sveriges Facebooksida.