Följ med på en weekendresa till London

När en grupp ressugna tjejer bestämmer sig för att utforska världen tillsammans, blir det garanterat en resa fylld med skratt, äventyr och oförglömliga minnen. Och när destinationen är London, vet man att det kommer att bli en helg att minnas. Så, sätt dig bekvämt, kanske med en kopp te (eller varför inte ett glas vin?) och låt oss ta dig med på vår tjejhelg i London!

Det finns något magiskt med London. En stad som pulserar av liv, historia och kultur. Och när man reser dit med sina bästa vänner, blir upplevelsen bara ännu bättre. Vi, en grupp på sex tjejer, bestämde oss för att ta en weekendresa till denna fantastiska stad, och här är vår berättelse.

Fredag: Shopping och skratt i hjärtat av London

Efter en smidig landning på Heathrow tog vi tunnelbanan direkt till vårt mysiga hotell, Zedwell Piccadilly Circus. Med ett oslagbart läge mitt i centrala London kunde vi snabbt kasta av oss väskorna och bege oss ut på stan. Oxford Street kallade, och vi kunde inte motstå lockelsen av shopping i världsklass. Vi besökte också den omtalade gallerian Battersea Power Station som tidigare varit en kraftstation. Denna tidigare kraftstation har genomgått en tioårig förvandling och står nu som en livlig galleria. Vi blev genast förtrollade av dess unika blandning av historia och modernitet. Mellan butiksbesök i klädmärken som Abercrombie & Fitch och Nike’s nya koncept, beundrade vi konstverk från lokala konstnärer och tog en hissfärd i den glasbeklädda skorstenen. Efter timmar av skratt, provrum och fynd, tog vi en välförtjänt paus med en sen lunch/tidig middag i Covent Garden, följt av en drinkrunda på olika barer i Soho.

Lördag: Kultur, konst och klubbliv

Efter en lyxig frukost på Four Seasons Hotel var vi redo att ta oss an stadens sevärdheter. Från Trafalgar Square till Buckingham Palace, vi promenerade genom Londons mest ikoniska platser. Ett besök på Madame Tussauds gav oss chansen att posera med våra favoritkändisar, innan vi njöt av en läcker lunch på Wagamama. Men dagen var långt ifrån över. Efter att ha beundrat konst av Damien Hirst, var det dags att förbereda oss för en natt på stora nattklubben Ministry of Sound.

Söndag: Avkoppling och avsked

Efter en sen natt var det skönt med en lugn morgon. Men innan vi satte oss på planet hem, ville vi hinna med att besöka Camden Market. Med dess unika atmosfär, musik och dofter, var det det perfekta sättet att avsluta vår resa.

Vår tjejhelg i London var allt vi hade hoppats på och mer därtill. En perfekt blandning av skratt, äventyr och vänskap. Och även om resan är över, kommer minnena att leva kvar för alltid. London, vi kommer tillbaka!